Blog

Oh ja, nog even dit...

06-01-2014 21:09

Het lijkt er op dat ik binnenkort toch weer een solo optreden ga doen, geheel akoestisch, in Leeuwarden of all places. Mijn oude stadsie dus... Waar ik elke stoeptegel ken... Thuiswedstrijd dus... Zodra tijdstip en lokatie bekend zijn hoor je het natuurlijk hier!

The Hanging Tree

06-01-2014 21:00

Iedereen gelukkig nieuwjaar! En verder: ja, hij komt, hij komt, de nieuwe single...

Verder nog druk met herstel, timmeren aan mijn nieuwe studio, en componeren. Jaja, het leven gaat door, gelukkig...
 

Ziek, ziek, ziek...

02-11-2013 16:15

Tja, met een naam als Johnny Smoke, dus kettingrokend, en met het rock & roll leven dat daar nog eens bij komt, met alle nachtelijke escapades van dien, dan is het - weer - wachten op een hartinfarct. En ja hoor, vorige week was het weer zover! gelukkig valt het erg mee, ik wordt eind volgende week gedotterd. Maar en en ander betekent wel even een korte adempauze, dus schuift de release weer wat op. Ik gok nu op januari of februari.

Voordeel van zo'n ervaring is dat het wel weer voedsel geeft tot het schrijven van mooie teksten...

Tussenstand

17-10-2013 17:36

Het ergste van opnemen is het selecteren. Ben nu al tijden bezig de 'definitieve' lijst van op te nemen nummers, en het is alsof je moet kiezen welk kind je wilt houden, en welke naar het weeshuis moet... Ik heb de laatste twee jaar zoveel nummers geschreven, dat ik wel 6 CD's kan vullen. Maar helaas, de middelen daartoe ontbreken (nog). Een hitje zou nu dus zeker niet gek zijn...

Elk nummer is een tijdje je darling, je favoriet, totdat je weer een ander nummer hebt geschreven, dat nog beter is, en je nog liever is, en dat maakt dat je niet langer snapt wat je nou toch zag in dat oude nummer. Totdat je het maanden later weer herondekt, en je wordt opgescheept om er nu dan toch eindelijk eens een stuk of tien te kiezen voor de CD.